صفر تا صد نوشتن مقاله isi

صفر تا صد نوشتن مقاله isi
  • صفر تا صد نوشتن مقاله isi : هنگامی که تصمیم می گیرید برای مجلاتisi مقاله بنویسید کارتان کمی سخت است. زیرا باید تمام قوانین و اصول مقاله نویسی isi را یاد بگیرید و در انتها مقاله خود را برای چاپ در ژورنال های isi ترجمه کنید. ترجمه مقاله  isi برای ارسال به مجلات قدم مهمی در چاپ مقاله isi است. باید مقاله را طوری ترجمه کنید که از لحاظ نگارشی مشکلی نداشته باشد و از این جهت مقاله تان رد نشود.تمام مقالات علمی و تحقیقاتی روشی را برای ارتباط دانشمندان با سایر دانشمندان در مورد نتایج تحقیقات خود ارائه می دهند. مقالات isi قالب کلی یکسانی دارند اما در بخش های مختلف علم، قسمت های متمایزی دارند که نوع خاصی از اطلاعات را نشان می دهد. تعداد و عناوین بخش ها ممکن است در مجلات مختلف، متفاوت باشد  اما در بیشتر موارد شما باید یک ساختار اساسی را حفظ کنید. که در این مقاله به مراحل #نوشتن_مقالهisi خواهیم پرداخت.

    مقاله isi چیست؟

    در ابتدا باید بدانیم که ISI مخفف Institute of Scientific Information مالک پایگاه داده Web of Science بود، سپس به تامسون رویترز فروخته شد و پس از چندین سال Clarivate Analytics مالک این پایگاه داده شد که به توسعه و رشد و ارائه شاخص های جدیدی که گسترش می یابد، ادامه می دهد.

    این پایگاه همچنین دارای زیر پایگاه های داده ای مانند Journal Citation Report است که رتبه بندی مجلات را انجام می دهد و شاخص های علمی ضروری است که کشورها و رشته ها را با استناد و نشریات اندازه گیری می کند.

    مقاله ای که برای چاپ در ژورنال های isi نوشته می شوند و در این مجلات به چاپ می رسند را مقاله isi می گویند. برای #نوشتن_مقاله_isi باید صفر تا صد نوشتن مقاله isi را بدانید تا شانس بیشتری برای چاپ مقاله در ژورنال هایisi را داشته باشید.

    مراحل نوشتن مقاله isi

    چگونه مقاله بنویسم؟ برای نوشتن مقاله isi باید با صفر تا صد مراحل نوشتن مقاله isi آشنایی داشته باشید. در ادامه مراحل نوشتن مقاله isi را بررسی می کنیم.

    یک مقاله علمی شامل بخشهای زیر است:

    • عنوان
    • خلاصه
    • کلید واژه ها
    • مقدمه
    • مواد و روش ها
    • نتایج
    • بحث
    • نتیجه
    • تقدیر و تشکر
    • منابع
    صفر تا صد نوشتن مقاله isi

    صفر تا صد نوشتن مقاله isi

    عنوان مقاله isi

    عنوان اولین چیزی است که دیگران را به خواندن مقاله شما جذب می کند. عنوان باید از نظر علمی صحیح باشد و آنچه در تحقیق انجام شده است به درستی ارائه شود. زیرا اولین عنصری است که یک ویراستار مجله یا یک خواننده می بیند. عنوان باید موضوع اصلی مقاله را خلاصه کرده و جذاب باشد. یک محقق باید از نوشتن عناوین طولانی و استفاده از کلمات اختصاری ناشناخته در عنوان مقاله خودداری کند.

    خلاصه مقاله isi

    یک چکیده خلاصه ای کامل اما بسیار مختصر از مقاله در اختیار خواننده قرار می دهد. در این بخش، محقق باید تحقیقات خود را خلاصه کند در حالیکه اهمیت موضوع و نتایج بدست آمده را به طور واضح و روشن در تعداد محدودی از کلمات برجسته کرده است (بسته به نوع مجله ، مثلاً تا ۲۰۰ کلمه باید چکیده نوشت).

    چکیده مقاله باید به گونه ای باشد که دیگران را به خواندن مقاله شما ترغیب کند. هیچ اطلاعاتی فراتر از اطلاعات استفاده شده در مقاله خود وارد نکنید. یک چکیده معمولاً به گزارش یافته ها می پردازد تا اینکه روی افراد متمرکز شود. به طور کلی چکیده هیچ مرجعی را شامل نمی شود.

    اگر از کلمات اختصاری به صورت چکیده استفاده می کنید، باید عبارت کامل را در پرانتز بعد از مخفف یا اختصار داخل پرانتز را بعد از عبارت کامل وارد کنید.

    کلید واژه های مقاله isi

    کلمات کلیدی ترجیحاً باید عباراتی از ۲-۴ کلمه باشند که نشان دهند اینکه موضوع چیست و ارتباط نزدیک با موضوع شما دارند. کلمات کلیدی نوشته شده در یک کلمه قابل قبول هستند اما ممکن است باعث بسیاری از موارد منطبق نادرست شوند. با کمک کلمه کلیدی شما، سایر نویسندگان و محققان می توانند مقاله شما را پیدا کنند.

    صفر تا صد نوشتن مقاله isi

    صفر تا صد نوشتن مقاله isi

    مقدمه مقاله isi

    به طور خلاصه در بخش مقدمه، شما باید به سوال “چرا” پاسخ دهید و دلایل خود را در مورد انتخاب آن موضوع برای تحقیق، اهمیت آن، روش ها یا رویکردهای تحقیق خود و غیره روشن کنید. در این بخش، شما همچنین مقداری اطلاعات پیش زمینه را ارائه می دهید و زمینه توصیف مسئله یا سوال تحقیق را تعیین می کنید. در اینجا می توانید به خلا دانش برای پر کردن بقیه مقاله خود اشاره کنید.

    در آغاز مقدمه بهتر است به صورت کلی صحبت شود و جزئیات و موضوع اصلی تحقیق به تدریج توضیح داده شود. در این بخش، شما باید تحقیق و نتایج بدست آمده در گذشته، کمبودها و سپس روش مورد استفاده برای نوشتن مقاله را شرح دهید.

    پاراگراف آخر بخش مقدمه، ساختار کلی مقاله و موضوعاتی را که باید در بخش های بعدی بحث شود، بیان می کند. زمان های فعل استفاده شده در این بخش ترکیبی از حال و گذشته است.

    مواد و روش ها مقاله isi

    نوشتن بخش مواد و روش ها می تواند خسته کننده باشد، اما اگر به خوبی توصیف و نوشته شود ، نتیجه گیری شما را تقویت می کند و می تواند احتمال چاپ مقاله شما در یک ژورنال isi خوب را افزایش دهد.

    در بخش روش ها شركت كنندگان، نتایج، مداخلات، تصادفی سازی، آزمایشات عینی و غیره توضیح داده می شود. با نوشتن این بخش  شما باید با اطلاعات کلی که مربوط به کل متن است و با جزئیات تجربی خاص خاتمه می یابد، شروع کنید. شما می توانید آزمایشات آماری را تا حد ممکن کامل انجام دهید و از مراجعه به مزایا و معایب روشها یا نتایج خاص از هر نوع خودداری کنید.

    نتایج مقاله isi

    در این بخش دستاوردها، یافته ها و مقادیر عددی نتایج آزمون، اهمیت و اعتبار آن ها و همچنین مشخصات آماری باید به طور واضح و دقیق توضیح داده شود. زمان فعل مورد استفاده در این بخش در گذشته است. هدف اصلی این بخش ارائه نتایج شماست. این بخش را یک گزارش عینی از نتایج قرار دهید و تمام تفسیرهای این بخش را حفظ کنید.

    یافته های خود را در این بخش خلاصه کرده و در صورت امکان آنها را در جداول یا شکل ارائه دهید. تمام نتایج موجود در متن را توصیف کنید و خواننده را به مشاهدات مربوطه هدایت کنید. نتایج آزمایشات را توصیف کنید و مشاهداتی را که در جدول یا شکل ارائه نشده اند، توضیح دهید. داده ها را تجزیه و تحلیل کنید. سپس آنها را به صورت نمودار، جدول یا شکل ارائه دهید.

    بحث مقاله isi

    این بخش نتایج و دستاوردهای تحقیق را تفسیر و تحلیل می کند. بنابراین به دانش گسترده ای نیاز دارد. در این بخش باید تحقیقات قبلی مرتبط با موضوع مقاله ذکر شده در مقدمه و مقایسه روش ها یا نتایج این مقالات با مواردی که در مطالعه شماست مقایسه شود. همچنین لازم است مزایا و معایب تحقیقات فعلی و همچنین سازگاری یا ناسازگاری یافته های خود را با یافته های قبلی به دقت توضیح دهید. زمان فعل مورد استفاده در این بخش در گذشته است.

    نتیجه گیری مقاله isi

    این بخش یک نمای کلی بسیار مختصر از کل مقاله است. در واقع، این بخش مشابه چکیده است. اما به طور کلی، هیچ محدودیتی در تعداد کلمات ایجاد نمی کند. این بخش اهمیت موضوع، نتایج کلی تحقیق و تحقیقات انجام شده و همچنین تحقیقات آینده در مورد این موضوع را توضیح و تشریح می کند. زمان های فعل استفاده شده در این بخش ترکیبی از گذشته و آینده است.

    تقدیر و تشکر

    این بخش لزوماً در کلیه مقالات یافت نمی شود. در این بخش، از همه کسانی که در انجام تحقیق کمک کرده اند، تشکر می کنید. شما همچنین می توانید از موسساتی که برای مطالعه تحقیقاتی شما را حمایت مالی کرده اند و یا تجهیزات لازم را در اختیار شما قرار داده اند، تشکر کنید و از بازرسان که در ارائه بینش ارزشمند درباره چگونگی بهبود مقاله شما کمک کرده اند، سپاسگزار باشید.

    صفر تا صد نوشتن مقاله isi

    صفر تا صد نوشتن مقاله isi

    منابع مقاله isi

    این بخش، منابع ذکر شده در کل مقاله را ارائه می دهد و در انتهای مقاله شما قرار می گیرد. منابع باید به ترتیب حروف الفبا مطابق با نام نویسنده اول ذکر شده و شماره گذاری نشوند.

    نحوه نوشتن مقاله isi به انگلیسی

    پس از نوشتن مقاله isi طبق مواردی که در بالا گفته شد، باید مقاله را برای ارسال به ژورنال هایisi آماده کرد که مهم ترین قدم، ترجمه مقاله به زبان انگلیسی است. نحوه نوشتن مقاله isi به انگلیسی فقط نگارش انگلیسی مقاله نیست و باید مقاله را در قالب ساختارهای صحیح و استاندارد و مرسوم انگلیسی بیان کنید. برای ترجمه مقاله isi به انگلیسی می توانید از مترجم های نیتیو که مقالهisi را با رعایت نکات دستوری و فنی به انگلیسی ترجمه می کنند کمک بگیرید.

    هزینه نوشتن مقاله isi

    شما برای نوشتن مقاله isi هزینه ای نمی پردازید اما برای چاپ مقاله isi هزینه هایی را باید بپردازید. این هزینه ها را می توان در هزینه رسیدگی به مقالات، هزینه داوری، هزینه انتشار مقاله، هزینه دسترسی رایگان به مقاله و سایر هزینه های جانبی خلاصه کرد.

    • هزینه رسیدگی به مقالات یا Submission Fee

    هزینه رسیدگی به مقالات به داوران برای زمانی که صرف می کنند پرداخت می شود.  این هزینه از سوی ژورنال از نویسنده دریافت می شود.

    • هزینه داوری مقاله

    زمانی که زمان زیادی ندارید و نمی توانید برای داوری مقاله خود صبر کنید، با پرداخت هزینه ای زمان داوری مقاله خود را جلو می برید. اما این به معنای پذیرش مقاله شما نیست.

    • هزینه انتشار مقاله

    بعد از نوشتن مقاله و اخذ اکسپت از مجلات isi، باید هزینه انتشار مقاله را بپردازید. پرداخت این هزینه بر عهده خود نویسنده می باشد.

    • هزینه دسترسی رایگان یا Open Access

    دسترسی آزاد (OA) به معنای دسترسی آزاد به اطلاعات و استفاده محدود از منابع الکترونیکی برای همه است. درواقع نویسنده با پرداخت هزینه دسترسی رایگان، این امکان را می دهد تا مقاله اش در دسترس همه خوانندگان بدون پرداخت هزینه قرار گیرد. با پرداخت هزینه دسترسی رایگان یا Open Access مقاله شما به صورت رایگان در دسترس همه محققان قرار می گیرد و تعداد مراجعه به مقاله شما بالا می رود.

    سفارش نوشتن مقاله isi

    سفارش نوشتن مقاله isi به نوعی یکی از خدمات موسسه هایی است که با پذیرفتن سفارش نوشتن مقالهisi، از فرد هزینه ای را دریافت می کنند و مقاله ای را با نام وی نگارش می کنند. این کار با اصل مقاله نویسی که کمک به نشر دانش و سطح سواد نویسنده است در تقابل است.

    نویسنده مقالات با نوشتن مقاله به عنوان شخص معتبر علمی شناخته می شوند. اما وقتی سفارش نوشتن مقاله isi  می دهید، هیچ اعتبار و دانشی به شما افزوده نخواهد شد.به جای کمک گرفتن از این نوع خدمات، با موسسات چاپ مقاله علمی پژوهشی و مقاله  isi ارتباط بگیرید و از راهنمایی های آن ها برای نوشتن مقاله isi بهره مند شوید.

    صفر تا صد نوشتن مقاله isi

    صفر تا صد نوشتن مقاله isi

    مزایای نوشتن مقاله isi

    • پذیرش راحت تر در مقطع دکترا
    • گرفتن بورسیه از دانشگاه های معتبر بین المللی در سراسر جهان
    • جذب در تمام بخش ها و سایر مراکز دولتی و خصوصی
    • گرفتن پذیرش به عنوان عضو هیئت علمی در دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی
    • افزایش امکان ادامه تحصیل در دپارتمان، رشته و دانشگاه مورد علاقه در کلیه شاخه های دانشگاه آزاد اسلامی بدون کنکور
    • اخذ عضویت در بنیاد ملی نخبگان
    • شناخته شدن به عنوان متخصص در این موضوع
    • دریافت پروژه های تحقیقاتی با درآمد بسیار بالا
    • ایجاد احساس افتخار و اطمینان در نویسندگان مقالات
    • نظریه پردازی و بیان دیدگاه نویسندگان در زمینه های تخصصی
    • ارسال تحقیقات و مطالعات انجام شده به نام نویسندگان و حفظ دائمی آنها
    • ارائه تحقیقات و دستاوردهای علمی به بسیاری از مردم در سراسر جهان

    نوشتن مقاله isi هم برای دانشجویان و هم برای اساتید مزایای زیادی دارد. اما نمی توان از ارزش نگارش و چاپ مقاله علمی پژوهشی در مجلات داخلی چشم پوشی کنیم.

    چاپ مقاله علمی پژوهشی

    مقاله علمی پژوهشی حاصل تحقیقات نویسنده یا محثث است که با پرسیدن یک سوال که تا به حال به آن پرداخته نشده است و خلا حس می شود، تحقیقات خود را آغاز می کند. هدف نویسندگان مقاله علمی پژوهشی انتشار و اشتراک دستاوردهای علمی پژوهشی با سایر محققان در سراسر جهان است. برای نوشتن مقاله علمی پژوهشی باید با مراحل نوشتن مقاله علمی پژوهشی آشنا باشید. بدین منظور می توانید از اطلاعات ما در موسسه چاپ مقاله هدف ریسرچ راهنمایی بگیرید.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۲۱ رای
    4.3/5 (3 نظر)