۵ مورد از هزینه های چاپ مقاله علمی پژوهشی : گزارش نهایی و نتبجه بسیاری از فعالیت های دانشجویی و پژوهشی افرد را میتوان در قالب یک مقاله علمی در دسترس همه ی افراد قرارداد، به این مقاله های علمی حاصل از پروهش و تحقیق، به اصطلاح Paper یا Article گفته میشود. یک مقاله علمی می تواند به یک مجله معتبر خارجی در حوزه علوم، جهت چاپ معرفی و فرستاده شود و حتی در مجلات علمی معتبر داخلی نیز به چاپ برسند. بسیاری از مجلات خارجی توسط سردبیر پس از دریافت چکیده مقاله و بررسی آن خبر پذیرش یا رد آنرا به نویسنده مقاله اعلام میکنند و در صورت پذیرش مقاله وارد پروسه چاپ و دریافت هزینه ها میشود. هزینه چاپ مقاله در مجلات خارجی و سایر مجلات، در واقع مقدار هزینه ای است که باید از سمت نویسنده مطلب برای چاپ مقاله در مجله های open access پرداخت بشود. البته برخی از مجلات می باشند که بصورت رایگان مقاله های علمی را به چاپ می رسانند و هیچگونه هزینه ای ندارند که اینگونه مجلات از نظر علمی در حد بالایی قرار دارند و مقالات باید موضوع بروزی داشته باشند و نویسنده از سطح علمی بالایی برخوردار باشد تا شانس چاپ مقاله خود را در اینگونه مقالات پیدا کند یک از این نمونه مقالات معتبر که چاپ مقاله بدون پرداخت هیچ هزینه ایی انجام می شود مجلات ایمپکت دار جی سی آر می باشد. اما ما در این مقاله به بررسی ۵ مورد از هزینه های چاپ مقاله علمی پژوهشی می پردازیم. تا انتهای مقاله همراه ما باشید:
۵ مورد از هزینه های چاپ مقاله علمی پژوهشی برای نویسندگان
امروزه داشتن مقاله در مجلات معتبر مخصوصا در مجلات انگلیسی زبان و مجلات خارجی یک امتیاز برای دانشجویان و اساتید به حساب می آید. به همین منظور افراد زیادی اقدام به نوشتن مقاله و فرستادن مقالات به ژورنال ها و مجلات خارجی می کنند. در این بین بعضی از این مجلات برای چاپ مقاله شما هزینه ای را درخواست می کنند. در دنیای امروز می دانیم که هر موسسه و نهادی برای اینکه بتواند پا برجا باقی بماند و بقا خود را حفظ کند باید بتواند درآمدی برای خود مهیا کرده تا بتواند هزینه های جاری خود را پرداخت کند. مجلات و ژورنال ها نیز از این قاعده مستثنی نیستند و باید برای خود روش های درآمد زایی را فراهم کنند. بسیاری از مجلات علمی در حال حاضر وابسته به دانشگاه ها و دولت ها هستند که در این گونه موارد به دلیل داشتن پشتوانه و تامین مالی توسط این نهادها، چاپ مقاله را به صورت رایگان انجام می دهند که به طبع نوع مجله در امر پذیرش و اکسپت مقاله ممکن است ستخت گیرانه تر عمل کنند و مدت زمان بیشتری چاپ مقاله شما زمان ببرد.
از طرف دیگر مجلات و ژورنال هایی که مستقل هستند و به تعبیر بالا وابستگی به نهاد خارجی ندارند باید بتوانند منابع درآمدی برای هزینه های مجله تامین و مهیا کنند. از آنجا که مجلات کاملا علمی هستند و مقالات علمی در آن ها به چاپ می رسد گرفتن تبلیغات نمی تواند جایی برای این درآمد زایی داشته باشد. در نتیجه اینگونه مجلات درآمد خود را از طریق دریافت مبلغی از نویسنده بابت چاپ مقاله در ژورنال و دریافت هزینه بابت دسترسی افراد به متن کامل مقاله چاپ شده، تامین می کنند.
هزینه های چاپ مقالات خارجی به چند عنوان صورت می گیرد که شامل موارد زیر می باشد:
- یکی از این موارد هزینه است که بابت رسیدگی به مقالات شما در روند داوری و اکسپت آن دریافت می کنند که Processing Fee یا Submission Fee نام دارد. برای مجالاتی که Open Access هستند، ژورنال برای اینکه مقالات خود را به رایگان در اختیار عموم قرار دهد مبلغ و هزینه آن را از نویسنده دریافت می کند. مقالات این نوع از مجلات به صورت کامل و به رایگان در اختیار عموم می باشد و دسترسی به مقالات اینگونه از مجلات ساده تر است و درنتیجه شانس ارجاعات به آن افزایش پیدا می کند.
- گاهی بعضی از ژورنال ها برای اینکه زمان داوری مقالات را نسبت به زمان معمول آن مجله کمتر کنند مبلغی را از نویسنده می گیرند. به طور نمونه اگر داوری یک مقاله در مجله ای به طور عادی و معمولی ۴ تا ۵ ماه زمان می برد، نویسنده با پرداخت هزینه ای به مجله این مدت زمان را می توان کم کند. البته توجه داشته باشید که وقتی این سبک هزینه را پرداخت کنید فقط زمان داوری را کم می کنید و تضمینی برای اکسپت شدن و چاپ مقاله شما وجود ندارد.
- در نهایت برخی از مجله ها و ژورنال ها پس از اینکه مقاله شما توسط داوران تایید و اکسپت شد بابت چاپ مقاله شما در مجله هزینه ای را از شما درخواست می کنند که باید برای چاپ مقاله پرداخت شود.
- یکی دیگر از هزینه هایی که برای چاچ مقاله در مجلات معتبر باید تقبل کنید شامل هزینه موسسه ای می باشد که شما را در این امر کمک کرده و با توجه به آشناییتی که در مجله داشتند توانسته اند مجله شما را در کوتاهترین زمان به چاپ برسانند. اصولا این موسسات نیز هزینه ای از نویسنه دریافت می کنند.
- همانطور که می دانید برای چاپ مقاله در مجلات خارجی یکی از مهم ترین مراحل آن ترجمه صحیح و درست مقاله به زبان لاتنین می باشد که اگر درست انجام نشود و به افراد حرفه ای سپرده نشود معانی مقاله شما متفاوت از معنی فارسی آنمی باشد و کلا هدف مقاله شما تغییر پیدا خواهد کرد. به همین دلیل می گوین مقالات خود را به مترجمین حرفه و با سابقه بسپارید که این امر نیز خودش هزینه ای برای شما به همراه دارد که باید با توجه به میزان سطر و صفحه مقاله خود با مترجم خود هزینه ای را پرداخت کنید.
۲ روش پرداخت هزینه های چاپ مقاله علمی پژوهشی
برای پرداخت هزینه هایی که در بالا برای شما بیان کردیم روش هایی وجود دارد یا می توانید کل این هزینه ها را به موسسه خود بدهید و آنها ما بقی کارها را انجام دهند یا اگر می خواهید بصورت شخصی خودتان پرداخت کنید باید به یکی از دو روش زیر این کار را انجام دهید.
پرداخت هزینه مقاله از طریق پی پال [PayPal]
بیشتر پرداخت های ارزی در زمینه چاپ و سابمیت مقاله در منابع خارجی از طریق حساب پی پال صورت میگیرد. پس از مطالعه کامل دستورالعمل و پر کردن فرم موجود در صفحه پرداخت PayPal می توانید اقدام به ثبت سفارش نمایید تا پرداخت هزینه پذیرش یا چاپ مقاله در ژورنال ظرف حداکثر ۳ ساعت انجام شود. خوب است بدانید پی پال یک حساب بانکی اینترنتی و واسط است که در تمام اعتبار داشته و شناخته شده میباشد.
پرداخت هزینه چاپ مقاله از طریق ویزا کارت یا مستر کارت (Visa Card/Master Card)
برخی از ژورنال های خارجی امکان پرداخت آنلاین با پیپال را ندارند و شما برای پرداخت هزینه چاپ مقاله خود نیاز دارید حتما حتما مسترکارت یا ویزا کارت داشته باشید، اگر نمیدانید مستر کارت چیست، در ادامه بطور مختصر برای شما بیان می کنیم و توضیح می دهیم.
مستر کارت چیست؟
کارت Visa/Master در واقعا کارتی است که در صورت داشتن یک حساب بانکی فیزیکی و واقعی در یکی از کشور های خارجی صادر شده و در اختیار شما قرار میگیرد، درواقع با داشتن مستر کارت، شماره کارت (Card Number) و تاریخ انقضای کارت (Expiration Date)،میتوانید پرداخت های آنلاین و ارزی خود را انجام دهید.
هزینه چاپ فوری مقاله علمی پژوهشی
زمانی که صحبت از هزینه چاپ مقاله میشود منظور صرفا واریز هزینه به مجله نمیباشد چه بسا که هزینه های دیگری برای آماده سازی محتوا و ظاهر مقاله باید صرف شود که شما باید این هزینه ها را تک به تک واریز نمایید.
-
هزینه ترجمه تخصصی با کیفیت طلایی.
-
هزینه ویراستاری اولیه دستور زبانی و ساختاری.
-
هزینه پارافریز مقاله و رفع سرقت علمی از آن.
-
هزینه سابمیت مقاله به مجله که از طرف مجله مشخص می شود.
-
هزینه خدمات وابسته به تعداد کلمات و کیفیت آن می باشد و این هزینه از طرف مجله مشخص خواهد شد.